0

К им Кардашиян обяви пускането на специален сутиен с вградено изкуствено зърно за шоков фактор, пише британската преса.

 "Температурата на Земята става все по-гореща и по-гореща. Морските нива се покачват. Ледените покривки се свиват. И аз не съм учен, но вярвам, че всеки може да използва своя набор от умения, за да изпълни своята част. Ето защо представям чисто нов сутиен с вградено зърно - така че колкото и горещо да е, винаги ще изглеждате все едно ви е студено, казва тя във видео, което е публикувала в Инстаграм. 

"Някои дни са трудни, но тези зърна са по-твърди. И за разлика от айсбергите, тези не отиват никъде", казва тя. 

През последните месеци SKIMS пуска кампании, с участието на знаменитости като Ким Катрал, Карди Би, Айс Спайс и Нели Фуртадо, както и реклами с Кардашиян.

Миналата седмица Кардашиян обяви още една нова колекция от марката: линия мъжко облекло, водена от звездните спортисти Неймар-младши, Ник Боса и Шай Гилгеус-Александър. Триото внесе ново ниво на сексапил на марката, с техните коремни плочки и други вълнуващи релефи. 

"Разширяването в пространството на мъжкото облекло е важен крайъгълен камък за марката и свидетелство за ангажимента на SKIMS да предоставя решения за всички", каза Кардашиян, основател и творчески директор. "Невероятно съм развълнуван от тази следваща глава за SKIMS и нямам търпение всеки да изпита нашата невероятна гама от продукти", обяснява се още тя.