0

С ъпругата на актьора и режисьор Силвестър Сталоун, моделът Дженифър Флавин, е подала молба за развод, съобщава TMZ.

Според представителя на актьора, двойката ще разреши всички проблеми мирно. "Обичам семейството си. Ние мирно и поверително решаваме лични проблеми ”, съобщи представител на Сталоун пред медията.

Дженифър е подала молба за развод във Флорида миналия петък, 19 август. Манекенката обвинява съпруга си в заграбване на активи от семейна собственост, става ясно от документите, които журналистите са прочели. „Според получената информация и моите убеждения, съпругът ми е участвал в умишлено присвояване на обща собственост, което е имало неблагоприятни икономически последици“, се казва в иска.

След развода Дженифър иска да възстанови фамилното си име - Флавин. Тя настоява и за конфискация на имущество, придобито в брак с актьора.

Феновете на двойката заподозряха, че нещо не е наред, когато татуировката на съпругата на Сталоун, която красеше десния му бицепс, изчезна. Татусът наскоро беше покрит с изображение на покойното му куче.

Сталоун среща Дженифър Флавин, която е с 22 години по-млада от него, през 1990 г. Двойката започна да живее заедно, но актьорът я напуска. През 1995 г. той отново се връща при Флавин и две години по-скъно се женят. Двамата имат три дъщери.