0

И вайло Нойзи Цветков за пореден път поднесе публично извинение за това, че миналата седмица беше хванат да шофира с над 2 промила алкохол, заради което беше задържан от униформените, а книжката му - конфискувана.

"Просто направих грешка, лоша преценка, бих казал. Познавам законите много добре, дори като юрист. Не бива да има такова нещо като "късо разстояние" и "ей го къде е." Просто не се прави така. Както и досега съм бил изряден пред закона, така възнамерявам да бъда и занапред", заяви Нойзи в предаването "Господари на ефира". 

СЛЕД АРЕСТА: Нойзи с първи думи за изцепката си

Цветков потвърди, че книжката му е била конфискувана, но не даде повече подробности по случая, тъй като "има още неща, които трябва да се доизясняват". Той отново обясни, че във вечерта на задържането си е направил лоша преценка и "срив на здравия разум", но, че си е взел поука.

Нойзи дебело подчерта и че съпругата му Мария Игнатова по никакъв начин не е замесена със случилото се.

"Мария няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както трябваше и аз да направя. И сега тя е в позицията на човек, който страда незаслужено. Тя е един от хората, които разочаровах и й поднесох извинения", заяви журналистът.

Нойзи отново подчерта, че нито той, нито останалите хора трябва да сядат пили зад волана.