1

П опулярният журналист Ивайло Нойзи Цветков е бил хванат да шофира пиян.

Полиция е спряла автомобила, който Ивайло Нойзи Цветков шофирал около 2 часа след полунощ, в района на супермаркет в Драгалевци.

Ивайло Нойзи Цветков фъфлил и това усъмнило полицаите да му направят тест за алкохол, съобщи NEWS2. Дрегерът отчел точно 2,12 промила алкохол и журналистът бил задържан за 24 часа в полицейския участък, информира пък NOVA.

В ранния следобед в петък Нойзи е пуснат под парична гаранция от 15 000 лева, а джипът с който го спипали ченгетата - BMW X3, е задържан на паркинга на столичното 6 РПУ, научи "Телеграф". 

По-късно стана ясно, че Софийска районна прокуратура е привлякла към наказателна отговорност Цветков. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 3 години и глоба от 200 до 1000 лева.

Това е поредния случай с обществена личност, която се качва зад волана след употреба на алкохол. Преди няколко месеца певицата Белослава беше задържана да управлява автомобил пияна.

СТЪЖНИ Й СЕ: Хванаха Белослава пияна зад волана

СЛЕД КАТО Я ИЗЛОВИХА ПИЯНА ЗАД ВОЛАНА: Белослава е отказала да даде кръвна проба

СТАНА ИМ АБОНАТ: Ченгетата пак приклещиха Явор Бахаров! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Изцепки на пътя съсипаха кариерите на БГ звезди

Темида погали 7 звезди като Токев