0

П ореден казус с Явор Бахаров. Пътни полицаи са отнели книжката му и са свалили номерата на автомобила му, след като актьорът е отказал тест за наркотици, предаде NOVA.

Бахаров е бил спрян на пътя София-Варна за рутинна проверка, този следобед. След като го разпознават, полицаите поискали от актьора да му направят тест за наркотици. Той е отказал, защото има това еднократно право по закон.

Пламен Иванов, NOVA

Пошегувал се е с полицаите, че всички знаели, какво ще покаже дръг-чека. След това актьорът си извикал такси и продължил пътя си за София, като се извинил, че има представление.

Автомобилът му останал на паркинг до село Шереметя. Предстои репатрирането на колата до безопасен паркинг.

Пламен Иванов, NOVA

Бахаров остава без книжка за две години. Адвокатът на актьора Денислав Асенов коментира за NOVA казуса с думите: "Все още не съм запознат със случая. Трябва да се чуя с Явор, като се прибере в София. Тогава ще коментирам".

В началото на декември миналата година актьорът беше задържан за пореден път за притежание на наркотици, но впоследствие прокуратурата свали обвиненията. В началото на 2020 г. актьорът се озова в затвора, след като за първи път бе спипан да кара след употребата на алкохол и наркотици в Банско.