0

М алко след като бе арестувана за притежание за наркотици и вследствие на това отложи концерт, изпълнителката Ники Минаж се извини публично на своите фенове, които не успяха да я видят на живо в Амстердам.

"Обичам ви и много съжалявам, че така се получи", бяха встъпителните думи на рапърката във видеоклип, качен в личния й профил в Х. Тя благодари на почитателите си, които застанаха зад нея в този момент, както и за милите съобщения, които била получила, след като новината за ареста обиколи световната преса. Минаж помоли феновете си да "приемат най-дълбоките й искрени извинения." "Заслужавате да чувате само хубави новини, мразя да ви въвличам в неприятни ситуации, нищо от това не е с цел забавление", каза още изпълнителката.

Тя заяви, че ще намери начин как да компенсира феновете, които били отишли да я видят на концерт, който така и не се състоя. "Ще помисля как да наваксам. Обещавам."

Макар че предвиденото шоу в Амстердам не се състоя, останалите планирани в Бирмингам и Манчестър предстоят да се случат.

Припомняме, че полицията в Нидерландия откри марихуана в багажа й, докато се е подготвяла да напусне страната за следващия си концерт.

Шоуто на рапърката бе отложено, а компанията организатор заяви, че събитието ще бъде пренасрочено и билетите ще бъдат уважени.

Малко след това в изявление от холандската полиция пред Sky стана ясно, че Ники е освободена от ареста и ще трябва да плати неоповестена глоба.