0

Н ай-коментираната участничка от "Ергенът" - Пам Велидис, която напусна шоуто по собствено желание, заради смъртта на близък човек, се втурна да си търси мъж чрез обява в платформа за запознанства. 

Закръглената участничка, която е решила да вае форми във фитнеса твърди, че не страда от мъжко внимание, но пък е прибегнала до услугите на приложения за запознанства. 

ЩЕ ШАШАРДИСА КАНТАРА: Пам от "Ергенът" вае форми във фитнеса! (СНИМКИ)

Тя има профил в популярната социална мрежа за запознанства Tinder, съобщава "Хотнюз". Въпреки че не се пребори за сърцето на Евгени Генчев, нищо чудно plus size моделът да направи пробив за спечелването на друго, именно чрез тази интернет платформа.

Макар и това приложение да се слави основно с търсене на сексуални отношения за една нощ, Пам не е уточнила какво точно очаква от обявата си. Написала е само: "Все още не знам какво точно търся.".

В описанието за себе си пък изтъква, че има натоварено ежедневие и затова може да не отговаря често на съобщенията, които й пращат.

"Ако не съм провокирана не пиша първа, не поддържам безсмислени разговори", категорична е Пам.

На английски пък е заявила, че няма интереси към хомофоби и расисти. Обичала дъжда, книгите, пътуванията, джаз музиката, чувството за хумор и философията.