0

Б ившата Мис България Елизабет Кравец се захвана с ново поприще. Хубавицата стана част от най-скандалната история в конкурса "Мис България" за последните 15 години.

ОСТАНАХА БЕЗ ТИТЛИ: Отнеха короните на най-красивите българки заради непристойно поведение

След като организаторите отнеха титлата ѝ, чаровната варненка с украински корени реши да се посвети на новото си приключение – кариера в гримирането. Младата брюнетка отворила свой салон за красота, който пръстила на себе си, и по думите ѝ сбъдва една от нейните големи мечти. 

СЛЕД ОТНЕТАТА ТИТЛА: Мис България 2023 разкри ще оспорва ли решението

"Щастлива съм с факта, че преди няколко месеца просто разглеждах снимки в Pinterest, а сега стоя в моят собствен салон с най-готиния екип зад гърба си! Най-доброто тепърва предстои", написа тя в Инстаграм, обявявайки новината.

Решението ѝ идва веднага след скандала с организаторите на конкурса, който я оставя без предварително планирани ангажименти. С желание да реализира една от мечтите си, Елизабет се записва на курсове за грим и дори започва да води специални семинари за макиаж.

Припомняме, че организаторите на конкурса решиха, че титлата ѝ трябва да бъде отнета, обявявайки, че красавицата не е спазила осем ключови условия от договора, които водят до автоматично прекратяване на ангажиментите ѝ. В резултат на това короната на най-красивата българка бе предадена в ръцете на нейната първа подгласничка - Илияна Борисова.