0

К ейт Мидълтън иска да се върне към кралските задължения, но медицински експерт предупреди, че тя трябва да се отпусне, тъй като пътят й към възстановяване може да отнеме до девет месеца.

КАКВО СЕ СЛУЧВА? Кейт Мидълтън интубирана и в кома, от двореца отричат!

Принцесата на Уелс наскоро се завърна у дома, след като прекара две седмици в лондонската клиника в Мерилебоун, където претърпя успешна коремна операция. Сега Кейт се върна в Уиндзор и се възстановява в компанията на своя съпруг принц Уилям. Въпреки това, принцесата на Уелс тепърва ще трябва да се връща към нормалния си живот. Изявление от двореца Кенсингтън, публикувано след завръщането й, гласи: „Въз основа на настоящите медицински съвети, тя едва ли ще се върне към обществените си задължения преди Великден“.

Изглежда обаче, че възстановяването на Кейт може да отнеме още повече време. В интервю за списание Hello, експертът по коремна хирургия Шашанк Гурджар обясни, че здравословните проблеми на Кейт са по-сложни, отколкото може да изглеждат. Медицинският специалист каза: „При големи рани ние зашиваме корема заедно и шевът е предназначен да стои шест до девет месеца. Сега като си е вкъщи, тя наистина трябва да разчита на членовете на семейството си и на всеки, който е наоколо“.

Здравословните проблеми на Кейт идват в момент на изпитание за кралското семейство. Крал Чарлз също наскоро беше лекуван от увеличена простата и трябваше временно да се оттегли от кралските задължения.