0

М есец след раждането на дъщеря им Борислава Николета Лозанова получи разкошен годежен пръстен от Николай Михайлов и се похвали с него из социалните мрежи.

ЧЕСТИТО! Николета Лозанова роди момиче!

Направи го с така модната напоследък черно-бяла снимка как държи ръчичката на малката си едномесечна дъщеря.

Оттам се вижда, че бижуто има 1 голям камък в средата и 49 по-малки диаманта около него. Николета го сложи на средния пръст на дясната си ръка.

Биберон

От снимката още се вижда, че бебето има и марков биберон, чиято цена в сайта на компанията е 60 евро, а пелените са много повече от 10 пъти над тази сума.
По-интересното обаче е, че из социалните медии Николета и Ники си пишат на английски, явно за да не объркват някои от феновете си.

Така Лозанова пише на своя Михайлов, че е влюбена, а той й отвръща: „Вечно“. Тези романтични моменти предизвикват истинско умиление из публиката, съдейки по коментарите, които им пожелават любов, дълъг живот и крепко здраве.

Душа

След като роди Борислава през март, по признанието й с трудна и много желана бременност, Николета написа с много любов за вратаря на Левски думи на признателност: „Човекът, който за мен е и начало, и край, и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа“.

РАЗКРИ ИСТИНАТА: Николета Лозанова скочи на болниците у нас, заради тях не можела да има дете!

А после продължи още по-емоционално: „Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят! Благодаря!“.