0

Х енри Кавил официално вече не е Супермен, но това не означава, че той се връща към "The Witcher" на Netflix. Variety потвърди, че сезон 4 на „Вещерът“ продължава без промяна, което означава, че Лиам Хемсуърт ще играе Гералт от Ривия.

Кавил изигра ролята в продължение на три сезона, но потвърди напускането си от сериала през октомври, малко след като обяви завръщането си като Супермен във Вселената на DC на Warner Bros.

След като суперменът на Кавил официално приключи, феновете останаха да се чудят дали той ще се върне към „Вещерът“. Това няма да е така.

Кавил се завърна като Супермен в крайната сцена на „Черния Адам“. Докато Уорнър Брос ухажваше сценаристите за нов филм за Супермен, воден от Кавил, който да бъде продуциран от Чарлз Ровън, планът беше променен, когато Джеймс Гън и Питър Сафран поеха DC Studios през ноември.

Дуото преработва вселената на DC, започвайки с нов филм за Супермен по сценарий на Гън, който няма да играе Кавил.

Инсайдери казаха на Variety, че сценарият на Гън ще се съсредоточи върху живота на Супермен като репортер в измисления град Метрополис. Публиката ще го срещне с ключови герои, като колегата Лоис Лейн. Тъй като Суперменът на Гън е по-млад, никога не е имало шанс Кавил да изиграе ролята.

СИЛАТА НА СЛУХОВЕТЕ: Супермен, Венъм, Нъкълс в надпреварата за 007

Феновете обаче вече се питат, след като няма Кавил няма да се върне във "Вещерът" и няма да играе Супермен, то има ли шанс той да е следващият Джеймс Бонд? 

След тези новини шансовете Кавил да стане следващият 007 се увеличиха. Все пак той е сред фаворитите да влезе в обувките на прочутия агент на британското разузнаване.

Арън Тейлър-Джонсън все още е фаворит да поеме ролята с 6/4, но Кавил е на втора позиция с 3/1.