0

М оделката Алекс Богданска забегна на почивка с бившия си, Даниел Петканов, на другия край на света. Става въпрос за остров Пукет, където бившите съпрузи са заедно със сина им Габриел. С тримата е и цяла компания приятели, но това не пречи да сме все така впечатлени какво правят бившите в името на детето си.

А цената са 4 свалени килограма от страна на моделката. За тях сподели самата Алекс, която пусна на стори селфи в огледалото с резултата.

Ако оставим настрана странния факт, че някой се мери на почивка, трябва да отбележим, че нито на сторитата си, нито на снимките от почивката си Алекс е усмихната.

Въпреки това обаче свалените килограми явно ѝ носят щастие. "Вече 14 дни в Тайланд и -4 кг. Климатът, спокойствието на психиката, многото плодове и витами н Д ми донесоха супер резултат без дори да е било самоцел", пише тя под селфито. 

Instagram

Трудно ни е да повярваме, че Алекс Богданска е имала 4 излишни килограма, както ни е трудно да повярваме, че тя доброволно се подлага на режима на Дънов всяка година. Дали и тази ще е така, скоро ще разберем.

Източник: Vbox7