0

Г олямата сръбска фолкзвезда Цеца Величкович и това лято ще дойде да направи рецитал у нас. Грандиозният морски концерт, който подготвя кралицата на балканската музика, ще се проведе в горещата точка на лято 2023 – Морска гара, Бургас, а датата е 29 юли.

66 лв. билет

Тя е вторият хитов балкански изпълнител, който ще пее в Бургас след гръцката звезда Никос Вертис. Билетите за шоуто са в продажба ексклузивно от 2 юни, в мрежата на Ticket Station Bulgaria. Само за предварителните продажби цените на билетите ще бъдат на специална цена от 66 лв. Условието е регистрация в сайта, а феновете, които не го направят, ще могат да си купят талони за вход чак на 5 юни, и то на цена от 88 лв.

Цеца идва у нас след тъжната вест, която я споходи през тази седмица – бременната й дъщеря Анастасия пометна и загуби бебето си. Това обяви таткото – футболистът Неманя Гудел, след като през април се похвали, че ще стават родители.

Рожден ден

Голям интерес има и към друго предстоящо супершоу на сръбските богини Лепа Брена и Драгана Миркович. Те ще изнесат общ концерт в столичната зала „Арена София“ по покана на „Фреш мюзик“ на 25 ноември. Билетите са свършили 6 месеца по-рано, обяви мениджърката Сашка Стоянова. По време на събитието най-любимото радио „Веселина“ ще отпразнува своя 31-ви рожден ден и ще зарадва присъстващите в залата с много изненади и подаръци, сред които и истински диамант, който медията раздава по традиция на рождените си дни. Организаторите от „Фреш мюзик“ и екипът на най-веселото радио в България - „Веселина“, обещават незабравимо шоу и купон, за който ще се говори дълго.