0

П лувецът и рекордьор на "Гинес" Радостин Кръстев се оказа поредният отпаднал от “Игри на волята” сезон 5. Той загуби елиминационната битка срещу Мастагарков и бе специален гост в официалния подкаст на екстремното риалити “След Игрите”.

Пред водещата Ива Иванова Радостин разказа, че не съжалява, че се е явил на капитанската битка, защото за него е важно да се бори на Арената срещу най-добрите. Той сподели, че подкрепя решението на Мастагарков да изостави Старейшините и да отиде при Гладиаторите.

Радостин разказва, че най-трудното изпитание в “Игри на волята” за него е бил гладът. След формата започнал да оценява повече личното си време, свободата и близките си.

Плувецът определя Иван Рълев от Гладиаторите за свой втори брат.

Той не спести нищо на никого, като според него стратегическата игра на модела Калоян Митов е била “кръгла нула”.

Радостин споделя, че е трябвало да не бъде толкова груб с Цвети Станева, а коалицията на Гатьо в Гладиаторите приема като “страхлива стратегия”.

В “След Игрите” Радостин разказа още за Виолета и отношенията си с нея, като не и спести нищо - от недостойните постъпки от нейна страна, до това, че би предала него и Иван Рълев без да се замисли.

Радо разказа и за приятелката си, както и за огромния интерес от жените към брат му Михаил и за следващата си голяма мечта - да стане шампион на ледени води на 1000 метра.

Гледайте епизодите на "След Игрите" в NOVA PLAY, Vbox7 или YouTube.