0

Б арманът в хотела в Ню Йорк, където се твърди, че Джъстин Тимбърлейк е пил преди ареста, потвърждава, че певецът е изпил само едно питие, преди да се качи в колата. "Ако е пил повече, не е било тук", казват служители на заведението пред сп. Pеоple.

ХВАНАХА ГО НА МЯСТО: Арестуваха световноизвестна звезда!

Припомняме, че Джей Ти беше арестуван на 18 юни в Лонг Айлънд след като го хванаха да шофира под влиянието на алкохол. Според полицейския доклад Тимбърлейк е казал на униформените, че е изпил само едно питие.

По думите на един от полицаите, звездата е преминал през знак стоп с колата си и не е можел да се придържа към дясната страна на пътното платно. Също така очите му са били кървясали, когато е бил спрян. "Усещаше се силна миризма на алкохол. Той самият не можеше да се концентрира, имаше забавен говор", допълниха от полицията пред пресата. 

ИСТИНСКА САПУНКА: Джъстин Тимбърлейк забременил Бритни Спиърс

Тимбърлейк, който след ареста си продължи да участва в световното си турне Forget Tomorrow World, трябва да се върне в съда на 26 юли.

По време на последното си изпълнение в Чикаго на 22 юни изпълнителят благодари на своите дългогодишни фенове за тяхната подкрепа. "Толкова много от вас идват при мен и ми казват, че са израснали с мен. Искам всеки един от вас да знае, че всъщност аз израснах с вас", сподели им той от сцената. 

НОВ СЕЗОН НА САПУНКАТА: Бритни Спиърс се извини на Джъстин Тимбърлейк