0

С уперлуксозен бял мерцедес докара звездата на сръбската музика Цеца за концерта й у нас. Тя пристига в България буквално часове преди събитието тази вечер със скъп бял джип с нишка регистрация. Автомобилът, шофиран от непознат господин, е използван често от звездата по време на нейните професионални участия.

Лукс

Колата е специално изпълнение и е последен модел. Освен лукс тя може да предостави на любимката на българската публика сигурност и комфорт по време на пътуванията.

Сръбската прима дойде у нас веднага след като си взе заслужена почивка на Малдивите. На нея певицата бе придружена от своя внук и по снимките, които качваше в профила си в мрежата, стана ясно, че двамата са си изкарали прекрасно.

Заредена от яркото слънце и лятното настроение на екзотичния остров, певицата пристигна у нас за дълго подготвяния си концерт.

Събитие

Събитието бе планирано няколко месеца по-рано, като с него Цеца ще отбележи 35 години изява на сцената. Много пъти изпълнителката е споделяла, че се чувства много добре в нашата родина и се радва на огромна любов от българските си фенове.

За юбилейния концерт звездата е подбрала богат репертоар от песни, прецизно селектирани за любимата й публика. Списъкът включва най-големите й легендарни хитове като „Кукавица“, „Белград”, „Маскарад“ и други.

Цеца обещава да превърне преживяването на всички присъстващи незабравимо и много емоционално. Преди изпълнението й на сцената ще се качат колегите й от MEGA BAND.