0

Д жеки Чан даде подробности относно състоянието си, след като феновете му се загрижиха за неговото здраве.

Майсторът по бойни изкуства увери почитателите си, че всичко е наред и е здрав, в скорошен пост в Instagram, обяснявайки, че в момента изглежда много по-възрастен, отколкото е, заради ролята си в предстоящ филм.

ШАРЕН СВЯТ: Срамните петна на звездите!

„Не толкова отдавна много приятели видяха някои скорошни мои снимки в интернет и се загрижиха за здравето ми“, написа Чан, който навърши 70 години в понеделник.

„Искам да използвам тази възможност, за да уведомя всички, не се притеснявайте! Това е само за роля за последния ми филм. Героят изисква да имам бяла коса, бяла брада и да изглеждам стар”, посочи актьорът.

Публикацията на Чан също така включва размисъл за неговия платинен рожден ден, заедно със серия от ретроспективни снимки от неговата знаменита кариера.

„Дори преди днес много приятели ми напомняха: „Джаки, това ще бъде твоят 70-ти рожден ден!“ Всеки път, когато чуя това число, сърцето ми спира за секунда – вече съм на 70 години? След като се възстанових от шока, второто нещо, което щеше да ми хрумне, е една поговорка, която моят голям брат Саммо Хунг каза: „Да остарееш е нещо щастливо“, особено за нас, каскадьорите, ние не го правим. не знам какви късметлии сме, че можем да остареем", пише още Чан.

СТУДЕН ДУШ: Джеки Чан лиши сина си от милиони

Съобщението му завършва с „Голямо благодаря на всички за всичките ви пожелания за рожден ден. Дано всички да са здрави и щастливи!“

Чан не уточнява каква роля може да е изисквала от него да остарее, въпреки че в момента е готов да се появи в следващата част на Karate Kid, която ще се появи по кината през декември. И Чан, и Ралф Макио ще се повторят в ролите си от любимия филм от 1984 г.