0

Я нуари е много специален месец за певицата Шер. Музикалната ветеранка чака съдебно решение, което да й позволи да се разпорежда с финансите на 47-годишния си син Илайджа Блу Олман. Той е патологичен наркоман и според Шер е абсолютно неспособен да се грижи за себе си. Тя не е единственият звезден родител, който се срамува от наследниците си.

Адвокатът му алармира: Животът на Ален Делон виси на косъм!

Агресия

Честър или Чет е срамно петно за актьора Том Ханкс. Като родител Том се е погрижил нищо да не липсва в живота на Чет. Звездният баща е набутал синчето си да учи актьорско майсторство и пуснал връзки, за да му гарантира първите роли, но се оказало, че липсата на талант не е най-големият проблем на Чет. Той се отдал на кокаина и бързо зарязал актьорството.

ЗЛАТНО СЪРЦЕ: Звезди даряват тайно за благотворителни каузи

Решил, че ще става рапър. Наркотиците го правят изключително избухлив и той често попада в ареста. Бившата му приятелка Киана Паркър подава молба за полицейска защита срещу него. И Чет получава ограничителна заповед. След поредния запой и арест лондонски хотел връчва на Том Ханкс сметка за 18 хиляди долара. На толкова възлизали щетите, които Чет причинил, като изпотрошил обзавеждането на стаята си. 

Ако Чет и Том Ханкс са коренно различни, то за Кели Озбърн може да се каже, че е попила най-лошите черти на баща си Ози Озбърн. Безкрайните престои в клиники за лечение на зависимости са неотменна част от живота на Кели.

Тя решава да стане певица и дори записва два албума, но страстта към наркотиците е по-силна. Тя се забърква в сериозни скандали и само влиянието на звездния й татко я държи далеч от затвора. Всичко се покрива с много пари, но в състояние на абстиненция Кели пребива журналистката Зоуи Грифин и този случай стига до съд.

Дълго време на ръба на закона живял и синът на Никълъс Кейдж – Уестън Кейдж, който прекарвал дните си като на филм. Потрошава цял ресторант, защото нямали в менюто любимата му храна. Пращат го в клиника за лечение на зависимости. Обича да кара бясно скъпи и бързи коли. През 2017 г. си устройва преследване с полицията. Гонката приключва, когато Уестън се забива в едно дърво. Пробата показва, че е надрусан почти до смърт.

Секс

Още по-драматична е историята на дъщерята на звездата от „Матрицата” Лорънс Фишбърн. Монтана Фишбърн е убедена, че ще стане риалити звезда. Нейният идол била Ким Кардашиян.

Но Монтана изобщо не успяла да получи свой звезден миг и социалните мрежи били безразлични към талантите й. Това се променило в момента, когато услужливи приятели й подшушнали, че сексът продава най-добре.

Звезди слизат от върха на славата. Милионите, които печелят, не ги радват

Монтана тутакси се впуснала в ново приключение и заснела изключително перверзни клипове домашно порно и ги разпространила собственоръчно. Проблемът бил, че порното било изключително пошло, не докарало слава на Монтана, но гарантирало огромен срам за татко Лорънс. 

Сходна е съдбата на Никол Ричи, щерка на певеца Лайнъл Ричи. Тя има доста голям успех като риалити звезда, но той е затъмнен от многобройни арести и престои в клиники за лечение на зависимости. Въпреки това тя не спира да се друса и да прави шумни скандали.

Многократно я спасяват единствено адвокатите на Лайнъл Ричи. Те откриват вратичка в закона за замяна на ефективна присъда със самопризнания, комбинирани с разкаяние и доброволно подлагане на лечение. Така се разминавали присъди, включително такива за шофиране в нетрезво състояние и предизвикване на катастрофи. Адвокатската стратегия се пропукала, защото Никол не спирала да пие и да се друса дори когато е под възбрана.

Трагедия

Робърт Дауни Джуниър е известен не само като Железния човек, но и като лошото момче на Холивуд. Той многократно е арестуван и дори лежи в затвора за притежание на наркотици. Но в крайна сметка се взема в ръце и скъсва с дрогата. Това обаче не се случва със сина му Индио, който е копие на Робърт Дауни от най-лошия му период. Той постоянно бил надрусан.

Робърт Дауни пръска милиони, за да измъкне сина си от бедите. Пред свои близки актьорът нееднократно споделя, че Индио е кошмарът на живота му и е доказателство, че се е провалил в най-важната роля в живота – тази на баща.

Звезди правят песни по истински случай

Подобен провал има и легендарният кечист Хълк Хоган. На ринга той бил безмилостен, но в живота бил много уравновесен и балансиран, с едно изключение, и то било неговият син Ник Хоган. Хълк осигурил всичко на наследника си, включително скъпи и бързи коли. Още непълнолетен Ник се запалва по нелегалните гонки. Арестуват го многократно, но се спасява с името на баща си и факта, че е непълнолетен. Но идва една злополучна за Ник гонка. Той катастрофира със скорост от над 100 км в час. До него на седалката е приятелят му Джон Грациано. Ник е с колан, а Джон – не.

Синът на кечиста шофира, но се отървава без драскотина. Съдбата на Грациано е по-различа. Той излита през предното стъкло. Губи едното си око и получава черепно-мозъчна травма, която го приковава на легло до края на живота му. Ник Хоган е осъден на осем месеца затвор с петгодишен изпитателен срок. Отново го спасява фактът, че е непълнолетен, и добрите адвокати, които успяват да докажат в съда, че безразсъдното шофиране не е единствената причина за тежките травми на Грациано. Той сам си бил виновен, защото не бил с колан. Хълк преживял много тежко шумотевицата около процеса и се пристрастил към успокоителни и сънотворни.

Затвор

Синът на Майкъл Дъглас – Камерън, е заловен с огромно количество синтетична дрога. Оказало се, че той не само бил пристрастен, но и на свой ред пласира. Получава пет години зад решетките, но престоят му на топло се удължава, защото Камерън решил да изгради своя мрежа в затвора и пробвал да вкара контрабандно дрога. 

Срам за баща си била и Стефани Бон Джоуви, дъщеря на Джон Бон Джоуви. Още когато била в колежа, попада в черния списък на полицията, след като приема свръхдоза хероин. Когато я откриват у нея имало прекалено много дрога и било ясно, че е пласьор. „Това беше най-големият ми провал като баща”, казва в интервю за People Джон Бон Джоуви. 

Сигурно почти никой нямаше да знае кой е Джейси Чан, ако не беше син на екшън звездата Джеки Чан. Джейси е арестуван и осъден за притежание и разпространение на наркотици. Освен това той давал терен за пласьори и им складирал стоката. „Много се срамувам заради него. Аз съм актьор и публична личност. Много съм тъжен и разочарован”, заявява Джеки Чан, който публично лишава от наследство сина си. Джейси получава три години затвор, но сътрудничи на властите и е освободен след шест месеца.

Холограма на Елвис със световно турне

Изкуственият интелект навлиза все повече в шоубизнеса и последна новина е планирано турне на холограмата на Краля на рока Елвис Пресли. Британската компания Layered Reality вече е откупила глобалните авторски права за създаване на съдържание с холограмата на Елвис. От фирмата се надяват да има изключително голям интерес, подобно на шоуто Voyage, при което изпълнители от шведската група ABBA пеят на фона на свои аватари, които ги показват в разцвета на младостта им. „В случая с ABBA можеше да има участие на оригиналите и това е лукс, с който не разполагаме”, казва пред ВВС главният изпълнителен директор на Layered Reality Андрю Макгинес.

Холограмното шоу на Елвис се очаква в Англия съвсем скоро, а след това наред са Германия и САЩ. Според създателите на холограмното шоу зрителите ще имат чувството като образи, звуци и дори миризми, че се намират в Мемфис през 1958 г. „Нямаме достатъчно кадри за самостоятелен концерт, но пък зрителите ще получат възможността да влязат зад кулисите. Не искаме просто да видят още веднъж Елвис, а да го почувстват с всичките си сетива”, казва Макгинес. 

Никол Егерт се бори с рак на гърдата

Актрисата Никол Егерт, която нашумя с ролята си в хитовия сериал „Спасители на плажа” и оригинала на „Ангелите на Чарли”, съобщи в интервю за People, че има рак на гърдата, който е във втори стадий. „В началото си мислех, че страдам от косвените симптоми на подранила менопауза”, казва 51-годишната актриса.

Тя рязко качила килограми и напипала бучка на едната си гърда. Последвало изследване с мамограф и три биопсии в края на миналата година, които потвърдили диагнозата.

Според изследванията Егерт е във втора фаза на заболяването. И двамата родители на Егерт са имали рак. Баща й е имал рак на кожата, а майка й на дебелото черво. Никол вече е записала час за операция за отстраняване на тумора. След това я очаква курс на химиотерапия.

Спряха делото за смъртта на Шиниъд О’Конър

Няма данни за престъпление, свързано със смъртта на Шиниъд О’Конър, съобщи лондонската полиция и прекрати делото срещу неизвестен извършител. Заключението на разследващите е, че няма данни за упражнено насилие и е записано „смърт по естествени причини”.

Шиниъд бе открита мъртва в лондонския й апартамент преди шест месеца, а смъртта й стана повод за много слухове. Певицата почина на 56-годишна възраст.