0

М ного от родните изпълнители правят парчета по истински случай и те стават истински хитове. Последният пример е Мила Роберт.

Тя посрещнала Коледа в кaзино и след това възпяла случката, разкри самата тя пред „Телеграф“. Папи Ханс пък твори любовните парчета и ги посвещава на любимата си, за която са създадени.

Безизходица

Мила Роберт сподели пред почитателите си, че това изпълнение не цели да подтикне хората към хaзарта, а да помогне на тези, които са в безизходица.

НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО: Папи Ханс започна нови занимания (СНИМКА)

“С този проект ми се иска да сложа малко светлина върху неизбежната ни тенденция да се пристрастяваме. Пристрастявала съм се към всякакви неща и продължавам, въпреки че по-скоро не ми харесва. Ще ми окапят очите от тоя телефон... Ще ми гръмне главата от мисли и тревоги, ще се обвинявам, ако не пусна стори, I'm a sucker for validation... Вече три месеца не пуша, ама как се стискам... Ааааа, как ми се яде винаги нещо гадно ала чииипссс... Пристрастена съм към това да се случва нещо”, споделя изпълнителката. Разкрива как преди да стане на 18 искала да удвои джобните си пари, затова влязла в игрална зала. Парчето й е писано в момент на безизходица за нея, изгубила смисъл за живота. “Пристрастена съм към това да страдам”, признава тя.

С тази песен блондинката цели да помогне на хора, изпаднали в подобна дупка. “Това е подсещане, сега на края на годината да си направим отчет - какво ни държи? Без какво си мислим, че не можем? Айде вече свобода малко! Не че става лесно... Но ако си осъзнал какво те държи, вече си направил първата крачка. Тук сме един за друг”, допълва звездата. Според нея много голяма част от българското население посещава този тип заведение, което е проблем. “За съжаление е проблем, за който не говорим, а напротив - навсякъде виждаме кaзина”, отсича Мила. 

Здрасти

Попфолк изпълнителят Меди, който прави хит след хит, призна пред “Телеграф”, че последното му парче със заглавието “Здрасти” е по истински случай. Това не е първото такова за него, “Да си тук” също е по действителен случай, както и други. В най-новата му песен участва моделът Николета Лозанова, която е главно лице в клипа. Самата тя призна в социалните мрежи, че това определено е любимият й хит и няма да спре да го слуша още няколко години. Определено и почитателите на Меди смятат така, тъй като за по-малко от седмица изпълнението вече има почти 2 милиона гледания в музикалните платформи и е сред първите най-слушани БГ парчета.

Муза

Папи Ханс е един от любимите български изпълнители на малки и големи. Константин, както е истинското му име, се отличава с това, че във всичките му парчета той разкрива чувствата си.

Изпълнителят разкрива, че за да бъдеш успешен, трябва да бъдеш истински. Не трябва да продаваш фалшива версия на хората, все едно животът ти е перфектен, защото в един момент можеш да забравиш кой си ти всъщност. Той мисли, че на зрителите им е писнало да виждат едни и същи усмихнати лица, затова няма нищо против феновете му да го виждат и „на парченца“.

Писателят си обещава, че ще прави само песните, които наистина иска, ще пише текстовете, които наистина изповядва, и ще споделя чувствата си в тях. Именно това е причината всеки негов проект да става сензация. „Всички мои песни са посветени на моето момиче, които съм писал, откакто сме заедно. По един или друг начин са обвързани с нея. Може да се каже, че е моята муза“, разкрива Папи пред “Телеграф”. Преди 7 месеца Ханс направи първото си ЕР “Терапия”, съдържащо три безусловни хита.

ТУНИНГ: Гаджето на Папи Ханс напомпа циците?! (СНИМКИ)

„Отнема ми много кураж да споделя какво се случва в мен, дори отгоре-отгоре, а ми е толкова лесно да го направя чрез музиката. Този проект е като албум, ама само с три песни. Но това са най-ценните песни, които съм писал. Реших да превърна всичко, което минава през болната ми глава, в нещо хубаво. В песни за три проблема, от които научих три урока“, споделя певецът.

Автор: Лина Димитрова