0

М нимият просяк, който бе изобличен от Динко Вълев и заради когото ямболският бизнесмен се озова за едно денонощие в ареста, отново е на терен.

СКАНДАЛНО! Динко раздава шамари и шутове на мъж "без крака" (ВИДЕО 18+)

Менте инвалидът е забелязан във вторник в количка пред голям хипермаркет в Стара Загора, съобщи Флагман, като се позова на читатели. Просякът стоял с продупчена шапка, разкъсана блуза и одеяло, което да скрива тайника за краката му. И отново просил – протягал миловидно ръка към всеки влизащ в магазина, казали очевидци. 

Флагман

Мъжът, който е на видима възраст около 50 години първо се правеше на еднорък в Бургас и просеше по кръстовищата. След като бе разкрит и дори изяде няколко шамара, се премести в Равда, а там попадна на Динко Вълев.

СЛЕД КАТО ОШАМАРИ ПРОСЯКА: Хлебарка рани Динко в ареста! (СНИМКА)

Ямболският бос на желязото споделя, че имал засилено чувство за справедливост и не смятал, че това, което прави този мним инвалид е правилно. По думите му просякът изкарвал по 300 лева на ден – предимно от стари хора и деца, които най-често го съжаляват.

Едно от популярните мемета в мрежата

 Едно от популярните мемета в мрежата
Флагман

Динко се покая за реакцията и призна, че действията му са били крайни при гледането на мярката му за неотклонение в Районния съд на Несебър. Той дори предложи работа на просяка – като пазач на неговия склад. Щял да му осигури и подслон. 

ТЕМИДА ПО НАШЕНСКИ: Динко от Ямбол пак взе нещата в свои ръце, раздава правосъдие на улицата! (ВИДЕО)