0

„Лично спрях песента на Теодора „Моят номер“ в YouTube заради обидното отношение от страна на продуцентите й „Диапазон рекърдс“ към мен“, обяви пред „Телеграф“ певицата Мария.

Скандалът между двете дами е за авторските права на парчето, което преди дни излезе с ново заглавие - „Малка черна рокля“.

Тайна

Както писа "Телеграф", след успешното си участие в музикалното риалити на NOVA „Като две капки вода“ Мария зарадва феновете за лятото с тази песен. Ден след излизането й обаче, тя бе спряна в платформите по настояване на „Диапазон пъблишинг“.

УДАР: Свалиха песен на Мара Отварачката! (ВИДЕО)

„Аз съм купила правата от гръцкия композитор Фивос, а техните са изтекли. Още преди да я направя ги потърсих да уредим правата на оригиналния текст, но никой не си вдигна телефона. Той е написан от моя дългогодишна приятелка, автор на най-големите ми хитове, засега ще запазя в тайна името й, но е излязъл под псевдоним с името на брата на Теодора – Деян Георгиев. Заради това с Александър Попов и Петър Петров го преработихме и регистрирахме, а тяхната версия не е документирана нито в „Музикаутор“, нито в ПРОФОН“, разказа Мария.

Мутри

„Опитах по мирен начин да оправим нещата, но те са заплашвали по грозен начин хората, които ми поддържат YouTube канала. Не сме в мутренските времена, затова се ядосах и спрях версията на Теодора. Тя се опитва от 2 г. да се върне на сцената и смятам, че това щеше да й помогне. Преслава направи кавъри на две мои песни и за мен беше плюс“, сподели още певицата.

„Телеграф“ потърси за коментар и „Диапазон рекърдс“, но безуспешно засега. Световният видеопортал също очаква документите им за правата на песента, за да се произнесе по случая.