0

С кандалната сръбска звезда Йелена Карлеуша идва у нас на 23 февруари. Тя ще направи грандиозен концерт спектакъл в най-новия фолкклуб в столицата, но подробности относно спектакъла все още не се издават.

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА: И Галин скочи на Карлеуша! (СНИМКА)

Парти

Цената на билетите е 60 лв., като той осигурява само достъп по клуба. Пропуските вече са пуснати за продажба онлайн, тъй като се очаква голям наплив от желаещи да видят скандалната блондинка  на живо у нас. Карлеуша не е показвала близост с никой от родните изпълнители освен с Азис, така че нищо чудно и Краля на фолка също да е част от купона на сръбкинята през февруари. Българските й фенове пък залагат отсега на това с колко провокативен тоалет ще се появи любимката им на сцената в София.

ЗВЕЗДНИ РАЗПРАВИИ: Чалгата ни на война с Карлеуша

Колеги

За никого не е тайна, че скандалът често върви ръка за ръка с Карлеуша, а през август тази година тя обиди част от българските си колеги, като най-засегната от думите й бе Андреа. Атаката й съвпада с пускането на новия й албум, който издаде след над 10-годишна пауза. Тя избра да го рекламира с хейт по България. "Цялата концепция на албума има за цел да развие границите на балканската музика и шоубизнес. На Балканите, особено в Сърбия, през последните години има шокиращо увеличение на боклук в музиката, наводнение от български глупости! Евтини аматьори в рокли за 3 динара и музикална продукция от Таджикистан... Сърбия и Балканите трябва да вървят напред и българският турбобоклук да не бъде нещо, което всеки слуша, освен тайно между 4-те стени на стаята си", написа тогава Карлеуша.