0

О ткраднаха луксозният автомобил на фолкпевицата Юнона. Деянието се случило в квартал "Овча купел" пред дома й. В близост до откраднатия автомобил има прожектор, който осветява мястото, на което колата е била паркирана, както и видеонаблюдение. Крадецът се оказал доста чевръст и за две минути отмъкнал под носа й електрическата кола. 

Колата ми беше спряна точно под терасата ми и гледана от видеонаблюдение. Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса в 18:48ч и ме попитаха кога успях да я преместя в гаража. Изтръпнах…. И даже си помислих, че се шегуват. Излязох и нея я нямаше. Видях как само 2 минути по- рано мъж със шапка и качулка необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля, разказва Юнона в Инстаграм. 

Певицата живее от осем години на този адрес, казва, че не знае за кражби на други автомобили в района през този период. Тя е шокирана от това, че крадецът е отмъкнал колата ѝ без притеснения – докато все още не се е съвсем стъмнило и при реагиращо осветление. 

След като разбира какво се е случило, певицата веднага подава сигнал на телефон 112. Полицията работи по случая, междувременно моли последователите си за съдействие ако някъде я забележат. 

По думите й след сватба идва брадва тъй като само преди броени дни се върна от романтично пътуване в Австралия, където получи и предложение за брак от приятеля си на борда на яхта.