0

П амела Андерсън вдъхновява стотици предложения за световния конкурс на Playboy от модели и фенове, пресъздаващи най-емблематичните й корици на списанието в чест на 56-ия x рожден ден.

Докато сексбомбата от култовия сериал „Спасители на плажа“ празнуваше на 1 юли, от списанието за красиви голи жени обявиха, че провеждат състезание, за да видят кой може най-добре да пресъздаде някои от най-емблематичните й корици  през годините.

Пам е била на повече корици на Playboy от всеки друг в историята на списанието – 14!

Освен това, изданието насърчи феновете да пишат и с какво в легендарната си кариера, „спасителката“ ги е вдъхновила.

Почти незабавно стотици модели, създатели на съдържание и фенове се стекоха, за да пресъздадат някои от най-известните пози на актрисата.

Две от любимите на всички са тези с пистолет и без горнище, само с каубойска шапка, легнала върху червени чаршафи в секси корсет с дълбоко деколте, както и друг кадър, в чифт къси шорти.

По-рано тази година Андерсън разкри, че единственият мъж, който някога се е отнасял с уважение към нея, е покойният основател на списанието - Хю Хефнър. 

Спасителката на плажа си спомня с носталгия първата си фотосесия:: „Правенето на тази първа фотосесия ми открехна вратата на това какво е усещането да си чувствена жена. Открих  моята сексуалност.  Превърнах я в своя сила".

Въпреки че не се отрича от миналото си на еротичен модел, тя все пак признава, че не е мислила да има деца, когато е позирала за Playboy.