0

П апи Ханс, половинката му Сара Драгулева и Виктор Стоянов изтърваха полета си, за да се приберат в България.

Готината компания, която прекара няколко незабравими дни в Занзибар се оказаха в кофти ситуация и заради закъснение на първия полет не успяха да се прекачат и да хванат самолета, на който трябваше да се прекачат, за да кацнат в Истанбул.  

Приключение

За нелепата ситуация сигнализара Виктор, който качи стори в Инстаграмп, на което бе снимал таблото с полети, а отдолу написа: „Закъсня ни полетът с час и изпуснахме следващия“.

Instagram

Постът беше придружен с плачещо човече. По всяка вероятност на Стоянов и аверите им не им е никак приятно, че ще прекарат часове по летищата, докато се приберат у нас.

Самият Виктор пък на жива връзка от Занзибар в предаването „На кафе“ по NOVA разказа, че е лепнал някакъв стомашен вирус, който не го пуска изобщо.

Това не е първият проблем на Стоянов и компания с летищата, тъй като на отиване багажа на Сара беше изгубен и тя го получи чак след 5 дни.

„Банските ми бяха в друг куфар. Носих дрехите на Константин и се къпах с гела ми за лице“, смее се Драгулева.

Усмивки

Въпреки тези случки от звездната компания разказаха, че са се насладили на красиви плажове и поощриха всичките си фенове и зрители да предприемат почивка с катамаран, защото е незабравимо.

С усмивка разказаха още в ефир, че не са се отдали на нощен живот в Занзибар, но пък са намерили властелинът на забавата - маймунка, която обожава да пие алкохол.

„Изобщо не се шегувам. Предупредиха ни да внимаваме, че много краде. Аз си мислех, че ще се опита да ми вземе или пръстена, или висулките по врата, но първото нещо, за което се захвана, бе бутилката ми бира. Хвана си я с две ръце и започна да си пие. Тази маймуна за 4-годишния си живот със сигурност има повече спомени от всички нас“, през смях разказа Папи за новия си приятел, който носи името Абу.