0

С ръбската турбофолк легенда Лепа Брена едвам се добра до София.

Тя изпусна два самолетни полета за България, но пристигна да зарадва феновете си. Третият опит се оказа успешен и голямата звезда направи запомнящ се концерт снощи в най-хитовия столичен клуб у нас.

Лепа Брена кацна на ВИП-а на Летище - София (СНИМКИ)

Вечер

По информация на "Телеграф" първоначално Лепа трябваше да кацне в четвъртък вечерта, но изпусна полета си и се очакваше да пристигне на ВИП-а на летище София от Монако на обед в петък. Брена едва не изпусна собствения си концерт, след като не успя да кацне и с този полет. Но малко преди 18:00 ч. пристигна на летището. 

ЗАКЪСА ГО: Лепа Брена разпродава имущество за милиони в Маями! (СНИМКИ)

С черни очила и черен спортен екип, Брена бе посрещната с букет от екипа на клуба.

Малко след полунощ тя се отправи към сцената в заведението, където за пореден път ще покаже защо е такава звезда вече толкова десетилетия.

План

Както "Телеграф" вече писа по първоначален план Брена ще остане у нас две нощи, като е настанена в най-скъпия апартамент в София. Певицата пристигна с екип от 20 души, от които 10 музиканти.

КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА: Лепа Брена имитира Деси Слава, и двете се пуснаха по гащи! (СНИМКИ)

От години Лепа е от най-обичаните сръбски изпълнителки у нас. Преди няколко месеца дори представи в България и новия си бранд чорапогащници, скриващи дефектите на кожата и целулита, което е мечта за всяка жена.

Лепа Брена, София

 Лепа Брена, София
Телеграф