0

П очитатели на Папи Ханс започнаха да си татуират негови песни и романи по ръцете и телата си.

С това се похвали самият певец в социалните мрежи, който в момента по информация на „Телеграф“ се намира в Барселона на почивка заедно с настоящата си любов Сара. А с тях е и Дара, която му е бившата приятелка. С тримата е и новият възлюбен на бившата. Великолепната четворка хич не крие, че е заедно и се наслаждава на красотите и сиестата в Испания.

Книга

Последният случай е с фен на Константин Трендафилов, както е истинското име на изпълнителя, си татуира заглавието от втората му книга. „Затвори сърце“ е роман за две мъжки съдби, белязани от любовта, който излезе през 2017 г. „Поздрави на пича с татуса, радвам се, че ти е харесала книгата“, отвърна Папи в знак на благодарност.

Мастило

След като звездата се похвали с четящия си почитател, последва нова снимка с мастило на ръка, но този път свързана с една от последните песни на Ханс. „Няма смисъл да коментирам колко ми е на сърце тази песен“, сподели фенка, която изписа „117“ на ръката си, каквото е и заглавието на песента. А Папи отвърна, че това е още едно бижу за дамата. „117“ е първата песен от трилогията „Терапия“, след което последваха „Още малко“ и „Нищо не е вечно“. „Тези песни бяха най-хубавото и най-лошото нещо, което ми се е случвало“, казва авторът.

* Лина Димитрова