0

Е дин от най-колоритните и запомнящи се участници в "Игри на волята" сезон 5 напусна предаването и се раздели с мечтата си за голямата победа и наградата от 100 000 лева.

Веднага след своето отпадане Пеньо Гатевски - Гатьо гостува в официалния подкаст на "Игри на волята" - “След Игрите”, където открехна вратата към своя личен живот и сподели за всички премеждия, през които е минал в най-екстремното телевизионно риалити в българския ефир. 

В него командосът споделя, че освен множеството негативни коментари, изписани по негов адрес, някои хейтъри са си позволили да стигат до крайности. "Даже съм получавал на лично (съобщение) смъртни заплахи, показвали са ми снимки на порезни рани, как са щели да ме накълцат!" , разказва Гатьо.

От предпазливост пловдивчанинът дори изтрил снимките на близнаците и жена си. "По принцип в Instagram имах много снимки на децата ми и на съпругата ми, но тогава ги изтрих заради ей такива мърльовци. (...) Това са някакви ненормални хора, където явно са фенове на някой ли, от другаде ли ме мразят.", каза още той. 

НАМЕРИ СИ МАЙСТОРА: Ето кой ступа Гатьо от "Игри на волята" извън Арената! (ВИДЕО)

Още със стъпването си на Арената Гатьо се присъедини към племето на Гладиаторите, където трябваше да докаже своите лидерски умения. Щастието на командосът от Пловдив не продължи дълго, защото след грешен залог в една от кастинг битките в предаването - той беше пленен и се присъедини към отбора на Амазонките. Пред водещата Ива Иванова той сподели: “Почувствах се унизен, когато ме открадна Виктория” и допълни, че в този момент за него шоуто е приключило.  

НОВО 20: Гатьо от "Игри на волята" се оказа и футболен хулиган! (СНИМКИ)

В началото на предаването Пеньо Гатевски - Гатьо беше един от най-недолюбваните играчи, но много бързо след това се превърна в любимец на аудиторията. Откъсването му от изцяло мъжкото племе на Гладиаторите и присъединяването му към Амазонките беше една от най-коментираните теми в началото на сезона, а до последния ден на неговия престой всички очакваха да облече жълтия екип. Разочарован той сподели: “Амазонките ме излъгаха” и въпреки приликата на цветовете с любимия му футболен отбор, той категорично заяви: “Не сложих екипа на Амазонките, защото няма нищо общо с този на Ботев!”.  

Николай за другите от "Игри на волята": Денислава е не просто хубава, има качества за нещо повече! Гатьо е готин, а Цецо е много арогантен тип (ВИДЕО)

В “След Игрите”, официалният подкаст на "Игри на волята", Гатевски открехна вратата към своя личен живот и неговите близки, като сподели и за най-големите си страхове: “Страх ме е да не се случи нещо с някой мой близък. Други страхове нямам! Другите страхове се преодоляват. Всеки човек го е страх.” 

В отговор на въпроса на водещата дали "Игрите" са повлияли на отношенията със съпругата му, той отговори колебливо. "И да ,и не. По принцип имаше малко и негативно, но нещата като се изговорят се получават. Бяхме много се затъжили един за друг, защото имаше и много хейтове по моя страна. Това малко или много допринесе и в семейството ми".