0

Л уксозно имение на острова на разюзданите летни купони – Ибиса, е място за вече не толкова тайни срещи между две прочути имена от шоубизнеса и спорта. Кои са те разкри Тамара Горо в предаването Y ahora Sonsoles по испанската тв Antena 3.

По думите й 7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е прескачал дувара на къщата на колумбийската певица Шакира, докато двамата разпускали на острова.

Шакира главна героиня в любовен триъгълник (СНИМКИ)

Според People те се намират в "ранните етапи" на връзката си, в които се опознават, докато прекарват повече време заедно.

Инфлуенсърката Тамара Горо бе далеч по-конкретна. Тя посочи, че бившата на Жерар Пике прекарала седем дни в ексклузивно имение, Villa Cocoloco, голям еднофамилен дом на върха на една от планините на Roca Llisa.

„Можем да потвърдим, че Хамилтън е идвал  през нощта, предполагаме, за да се срещне с Шакира“, каза тя. „В целия този район са  разположени вили, а Шакира се е затворила в „Коколоко“ за седем дни, а тя е огромна, но и прикрита. Тя е излязла само 2-3 пъти, за да хапне навън. 

А човек, с когото говорих, видял Хамилтън да влиза тук, в комплекса, през една от нощите.

Той е отскачал да се забавлява в някои от прочутите тукашни дискотеки, а след това се е промъквал в къщата на Шакира, за да завърши нощта по най-добрия начин“, изтъкна Тамара Горо.

По думите й вилите в този комплекс са на върха на планината, недостъпни за любопитни зяпачи.

ИСТОРИЧЕСКИ ОРГИИ: Лъсна истината за зверските купони на Пике, купил за тях 4-етажна къща