0

Б ившият футболист Благой Георгиев - Джизъса призна дали все още е във връзка с дъщерята на Ванко 1 - Ивана. Джизъса категорично опроверга слуховете, че е разделен с половинката си. Според светската мълва двамата с Ивана са приключили отношенията си, а Благой се е прибрал от Истанбул в София след празниците без дамата на сърцето си.

ОБИКАЛЯ БЕЗ ЩЕРКАТА НА ВАНКО: Джизъса сам в София!

"Чудех се въобще дали трябва да правя това видео, но най-накрая реших да споделя и аз какво мисля, защото в последните две-три седмици доста помия се изля върху мене, върху моята половинка и моето семейство. Чух какви ли не съчинения, разкази, преразкази на свободни теми се изписаха. Искам само едно нещо да кажа - това е пълна лъжа", заяви Джизъса чрез видео изпратено до БТА. 

На въпрос на екип на „Телеграф“ дали наистина с Ивана са разделени той заяви, че няма намерение да коментира личния си живот.

"Очаквах много повече хора да се поинтересуват от футболните ми контакти или знания, защото в последно време имам нови проекти. Както съм казвал, не спирам да пътувам до съседни страни, гледам мачове, срещам се с президенти на отбори, с бизнесмени с интерес да инвестират във футбола. Смятам, че това пъти по-интересно от моя личен живот. Но явно всеки отговаря за акъла си", завърши бившият футболист.

ГРАМ НЕ МУ ПУКА: Джизъса заформя ли война? (СНИМКА)