0

Б рутално нашумялата на Запад певица Тейлър Суифт показа отново здрава захапка и отхапа тлъсто парче от своя съперница.

Добре запознатите с житието-битието ѝ, както и с методите на отмъщение, никак не се изненадват от поредния удар, който Тейлър нанесе само с две песни на отколешната си врагиня Ким Кардашиан.

Всеизвестно е, че певицата именно така си отмъщава – чрез музиката си, като вкарва в текстовете на песните си имената или историите с бивши гаджета и бивши приятели.

Ударите ѝ винаги имат поразяващ ефект. Дотолкова силен, че чак свързаният с България носител на Оскар сър Тимъти Райс наскоро категорично заяви, че не би отишъл на среща с певицата за нищо на света, защото след това може да го убие с песен.

СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ: 79-годишен носител на "Оскар" обърна гръб на Тейлър Суифт! (СНИМКИ)

Отмъстителността на певицата вече си има име и се нарича „Ефектът на Тейлър Суифт” От този „ефект“ си изпати Ким Кардашиан, която загуби повече от 120 000 последователи в Instagram, след като Тейлър Суифт я захапа здраво.
Тя поднови експлозивната си вражда с Ким, като издаде две брутални песни, насочени към риалити звездата в коментарите на които пък се сблъскаха армиите им от фенове.

Двете песни - thank you aIMee и Cassandra - бяха част от изненадващата версия на "двоен албум" на новия запис на Тейлър The Troubled Poets Department, отбелязвайки най-новата част от  експлозивната дългогодишна вражда на поп звездата с Ким и нейния бивш съпруг Кание Уест.

Едно от парчетата, което е насочено към жесток побойник, се казва „thank you aIMee“ – с буквите K, I и M, които са изписани с главни букви.

След като секцията за коментари на Ким в Instagram беше тролирана, нейните 363 милиона последователи претърпяха значителен удар, вследствие на тлъстата хапка от 120 000 почитатели, която си достави Тейлър.

Надписи „Swifties“ наводниха страницата на Ким в Instagram, за да изпълнят коментарите й с фразата: „Благодаря ти, Ейми“, показвайки тяхната лоялност към Тейлър.

Феновете са убедени, че една от 31-те песни - thaK you aIMee - е насочена към Ким, тъй като буквите K, I и M са с главни букви, за да изписват нейното име

Втора песен, озаглавена Cassandra, също е извикана заради очевидните препратки към враждата на Тейлър както с Ким, така и с бившия й съпруг Кание Уест

Както се казва – да не ѝ попаднеш на нотите на Тейлър Суифт.

*Източник: Mailonline