0

Ш арлиз Терон е една от големите звезди на шоубизнеса, благодарение на роли във филми като „Чудовище“, „Месец любов“ и „Лудият Макс: Пътят на яростта“. Не всичко в живота на актрисата е така розово, както изглежда. За да се превъплъти в някои от ролите си, тя е била принудена да промени драстично външния си вид.

Сега Шарлиз, която се подготвя за новия си проект – втората част на сагата „Старата гвардия“ по Netflix, разкри, че годините се казват думата и тя вече не се намира в същата форма.

УДАРИ ГИ В ЗЕМЯТА: Мария Бакалова изпревари Шарлиз Терон! (СНИМКА+ВИДЕО)

„Това, което наистина ме обезсърчава, е, че сега правя екшън филми и, ако се нараня, отнема ми много повече време, за да се излекувам, отколкото когато бях на 20 години“, изповяда се актрисата пред списание Allur.

Промяната на физическото състояние на звездата, дава отражение и на живота й извън снимачната площадка до такава степен, че се налага тя да предприеме мерки.

„Ако не тренирам три дни и се върна във фитнеса, не мога ходя. Не мога да вляза в банята", добавя Шарлиз.

През 2003 г. Терон спечели награда „Оскар“ за ролята си във филма „Чудовище“, за която качи 18 килограма. Днес звездата се кълне, че няма да повтори това си постижение. По това време тя е на 27 години, а сега се намира на прага на 50-те. Шарлиз е категорична, че ако получи подобно предложение, ще го откаже.

„Никога повече няма да направя филм, за който трябва да кача 18 килограма. Нама да го направя, тъй като този път няма да сваля натрупаните килограми толкова лесно. Когато бях на 27 години и заснехме „Чудовище“ свалих 15 килограма само за една нощ. Пропуснах три хранения и се върнах към нормалното си тегло. Нещо, което сега не бих могла да постигна“, заключва актрисата.