0

Д войник на Микеле Мороне снима в чалга клип. Йоан Бекирски изигра ролята на съблазнителя във видеото към последната песен на Теди Александрова. Случайност или не, песента се казва „365“, а Бекирски е пълно копие на актьора, изиграл главната роля във филма.

СКАНДАЛИЗИРА! Теди Александрова падна в краката на нов мачо (ВИДЕО)

Копие

„Всичко започна още лятото, когато работех по морето и ме спираха момичета да се снимам с тях, мислейки, че съм Мороне“, с усмивка сподели Бекирски пред екип на „Телеграф“. Често му се случвало да го бъркат с Микеле или да му споделят за приликата им. Самият той намирал общи черти с актьора, но не това била крайната му цел да се превръща в двойник на някого. За клипа го поканила лично Теди Александрова.

Йоан Бекирски с Теди Александрова в новия й клип към песента "365".

 Йоан Бекирски с Теди Александрова в новия й клип към песента "365".

Намерила негова снимка чрез социалните мрежи. Проектът бил замислен преди няколко месеца, но чак сега го реализирали поради пълната програма и на двамата. Моделът не пожела да коментира в какви отношения е с певицата, макар и в клипа двамата да са опасно близки. От няколко месеца Бекирски се занимава с мода, в биографията му има заснети още няколко видеа. „Завършил съм психология, говоря пет езика и работя на няколко места. Инструктор съм и създавам програми за тренировки“, разказа още той.

Провокация

Новата песен на Теди Александрова провокира с много горещи секси кадри. Музиката е създадена от Даниел Ганев и Теди Александрова. Певицата заедно с колежката си Сиана са автори на текста, а Даниел Ганев е автор и на аранжимента. Видеоклипът „365” е дело на режисьора Николай Скерлев. „Благодаря на целия екип, с който работихме по осъществяването на този проект. Надявам се да ви кефи това различно парче, защото е създадено с много хъс и много страст! Слушайте го по 365 пъти на ден! Целувам ви и благодаря за подкрепата с цялата си душа!”, написа с любов изпълнителката.

* Автор: ​Василена Маринова