0

П опфолк певицата Теди Александрова падна в краката на нов мачо.

Скандалната певица провокира феновете с видеото към новата си песен, което вдига градусите на макс. В него блондинката интимничи със секси мъжага. Фолкаджийката демонстрира неприлични пози в оскъдно облекло. Новото парче завършва с любопитни кадри, с които провокативната изпълнителка не оставя нищо на въображението на феновете си.

Синеоката фурия се впусна чисто мокра и полугола в прегръдките на своя партньор. Дали обаче това се е случило само пред снимачния екип или между здравеняка и русото изкушение има нещо повече професионален ангажимент, засега остава загадка.

Припомняме ви, че Теди се раздели доста шумно с бившия си приятел, а именно малкия син на Тони Стораро - попфолк певецът Емрах.

Двамата скъсаха преди повече от година и половина, но под хитови парчета на изпълнителката валят коментари и до ден днешен.

„Теди недей бе ще накараш Емрахчо да ревнува!“, „Не мисля ,че заради лигльото Емрах, беше нужно да се вкарва толкова порно в клипа...но щом така си решила.... от всякъде личи, че песента е писана за него....!!!“, гласят някои от коментарите на почитателите на блондинката.

ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ: Теди Александрова смени Емрах

ВЕЧНА ВРАЖДА: Теди с песен за Стораро

ПРЕСТРЕЛКА: След материал на Телеграф: Нов рунд между Теди и Емрах!

ЧЕРНА МАГИЯ: Стораро проклел снахата, заклал 5 агнета да хване по-силно

РЕЗЕРВИРАН: Емрах се фука с нова изгора! (СНИМКИ)

Теди Александрова пак зарязана (ВИДЕО)

ПАЛАВНИЦА: Теди Александрова награби Диона (СНИМКА)

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА: Теди Александрова скочи на Диона (ВИДЕО)