0

Х итовата изпълнителка Тейлър Суифт получи изненадващ подарък от гаджето си – професионалния състезател по американски футбол Травис Келси. Той връчи на Тейлър ключ за чисто нова къща на стойност шест милиона долара. 

Инвестиция

Тузарската резиденция се намира в Канзас, където Травис се състезава за местния отбор. Къщата има шест спални и шест бани, уточнява Marca. Обзавеждането копира детайли от скъпарските имоти в Бевърли Хилс. Влюбената двойка ще може да се глези в собствен басейн и луксозно джакузи. Имотът разполага с гараж за шест коли.

СЛЕД КАТО ФЕНКА ИЗДЪХНА НА КОНЦЕРТА Й: Тейлър Суифт подкрепи финансово семейството на починалата

Има и свръхмодерен тенис корт с осветление за игра дори през нощта. На три акра е разположено игрище за миниголф. То е в пъти по- малко от стандартния терен, но разполага с копие на всички стандартни препятствия, включително миниатюрно езеро, уточнява „Дейли мейл“. 

Решение 

Келси помолил певицата да се нанесе при него. Суифт била замаяна от жеста и първоначално останала без думи. Когато се окопитила, веднага обявила, че ще направи кратка пауза на световното си турне, което върви в момента. Суифт обявила, че ще поднови концертите си през февруари следващата година.

Певицата грабнала няколко куфара и се метнала на частния си самолет. След кратко кацане за презареждане в Тампа Суифт пристигнала в новия си дом. Тя се заела веднага да нарежда и пренарежда, за да превърне имението в семейно гнездо.

Двамата са заедно от едва три месеца, но в Холивуд все по- упорито се говори за предстояща бляскава сватба. Суифт не пропуска домакински мач на любимия си. Той пък може да бъде видян на някои от концертите й. Певицата неизменно е в компанията на майката на Травис, което допълнително подхранва слуховете за предстояща сватба. Тейлър е фенка на американския футбол още от времето, когато е била ученичка и главна мажоретка.