0

П евицата Роксана и финалистът от “Игри на волята” Мартин - Елвиса бяха специални гости във втория епизод на официалния подкаст на предаването - “Един без друг”. Те коментираха новите шест двойки в любовния формат заедно с водещата Денислава, която зрителите добре познават от “Игри на волята” и “Един за друг”.

Арти и Криси от “Един за друг” опънали чаршафите още на втората вечер! (ВИДЕО)

Още в началото на епизода на подкаста “Един без друг” Роксана подпита на шега Мартин и Денислава дали са заедно. Те отрекоха да има нещо помежду им. Роксана обаче настоятелно задълба в темата и беше категорична, че между двамата участници от “Игри на волята” има нещо повече от приятелство. Певицата заяви шеговито, че би влязла в следващия сезон на “Един за друг”, но при условие, че Мартин и Денислава също влязат в любовния формат.

В подкаста “Един без друг” Роксана сподели, че би участвала в любовното риалити заедно с нейния нов любим. Тя разказа за голямата си любов и покани Мартин и Денислава на сватбата си на 15 юни. Роксана сподели, че си е писала близо 6 месеца със своя любим преди да се видят и още тогава е усетила, че го обича, като дори му казва “Обичам те”.

Роксана се прояви като истински “скенер” и успя да даде много верни предположения за двойките в “Един за друг” само на базата на силната си интуиция. Тя сподели, че фаворити от първия премиерен епизод са ѝ Петър и Галена от Генерал Тошево, а Елвиса разкри, че симпатизира на Емо и Кики от Добрич. Двамата стигнаха до заключение, че в този сезон има страхотни двойки и ще го следят с интерес.

Гледайте епизодите на “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.