0

В деня, в който Netflix пуска очаквана с огромен интерес документална поредица за Дейвид Бекъм и семейството му, испанският в. „Ас“ се сети за изкусителката Ребека Лус, която съблазни англичанина. Бивш модел, тв актриса, тя бе наета от семейството да се грижи за двете им най-големи момчета – Бруклин и Ромео, докато Дейвид риташе за Реал Мадрид.

Предполагаемата й афера с английския футболист я превърна в световна звезда   най-вече от публикациите на таблоида „Нюз ъв дъ уърлд“, а също и в друга медия на Рупърт Мърдок – в тв канала Sky One на империята му Sky.

Къде е Ребека Лус две десетилетия по-късно? От испанска националност, с баща нидерландец и майка британка, тя взе повече от 338 000 евро, за да разкаже историята си с Дейвид Бекъм във вестник "News of the World", плюс още 166 000 евро от Sky One за откровения за техните сексуални забежки.

Бекъм проговори за изневярата преди 20 г.

Тези публикации адвокатите на мултимилионера Дейвик Бекъм напразно опитаха да спрат, макар да опитаха всички възможни средства.

Днес, вече 46-годишна, бившият модел е далеч от медийните прожектори в норвежката провинция, където живее щастливо във ферма със съпруга си и двете си деца. 

Много активна в социалните мрежи, където има повече от 16 000 последователи, Ребека Лус ежедневно споделя съвети за йога, дисциплина, в която тя е професионалистка. 

„Ако някой се беше обърнал към мен преди десет години в Лондон и ми беше казал, че един ден ще живея в стара селска къща в малък град в норвежките планини, омъжена и майка на две деца, щях да му се изсмея“, признава тя в официалния си уебсайт. 

„Но ето ме тук. Много далеч от Лондон и Мадрид, от блясъка, лукса и камерите, които някога бяха моят живот. И по-щастлива от всякога. Това е прекрасното в живота: никога не знаеш какво ще донесе утрешният ден“, добавя тя.