0

Е дна от най-коментираните и противоречиви участнички в шести сезон на „Игри на волята“ със сигурност е Ренета Георгиева. ТикТок звездата гостува в подкаста “След игрите”, след като излезе от предаването по собствено желание. Пред водещата Ваня Запрянова тя сподели за своята контузия и коментира съмненията на зрителите и съотборниците си дали е истинска. Тя разказа и за отношенията в племето на Дръзките и разкри подробности за личния си живот.  

Гелето на „Игри на волята“ със скандално разкритие: Силвия е известна с това, че прелъстява с тялото си! (ВИДЕО)

В “След Игрите” Рени споделя, че е била с позитивна нагласа колко дълго ще се задържи в "Игри на волята” преди инцидента, който е преживяла, но след контузията е смятала, че ще бъде една от първите, които ще си тръгнат. Тя самата знае, че отстрани е изглеждало все едно симулирала, но потвърди слуховете в мрежата за ретърпяна операция веднага след нейното излизане. 

СЪС ЗНАК НА ДВЕ ПЛЕМЕНА: Дени си направи обувки за Игрите!

Причината Ренета да участва в “Игри на волята” е сестра ѝ Сузи, също известна танцьорка в ТикТок, която я е записала за кастингите без нейно знание. Рени определя формата като „мечта”, но не нейната, а на сестра ѝ и признава, че е ход да си вдигне последователите в социалните мрежи. Инфлуенсърката е на мнение, че който твърди, че не влиза в Игрите за последователи - лъже. 

ИЗНЕНАДА: Бившият на Габриела от "Игри на волята" се оказа известен спортист! (ВИДЕО)

Рени разказва пред водещата Ваня Запрянова колко много е харесвала племето на “Дръзките”, в което попада още на премиерата и е мислела, че те ще са най-силни. Още от самото начало тя казва, че вярвала, че социално и коалиционно ще се справи и е знаела с кого ще играе. 

РЪЛЕВ отвръща на удара! Отговаря на Денислава и Мартин! (ВИДЕО)

Ренета не отговори категорично дали между нея и Светлин има друг тип отношения, освен приятелски, но по всичко си личи, че не е безразлична към него. Съветът ѝ към Светлин е той да продължи участието си в “Игри на волята” като играе с мъжете. Признава, че адреналинът на битките е карал болката ѝ да отшумява, а гладът и липсата на енергия на Брега на отчаянието са били сред най-големите предизвикателства. 

Мартин и Денислава захапаха Рълев - разкриват голяма тайна! (ВИДЕО)

След “Игри на волята” Ренета признава, че е доволна от своята подготовка, участие в предаването и възстановяване след това, въпреки че в началото негативните коментари по неин адрес не са ѝ повлияли добре. В свят без социални мрежи Рени би била детски аниматор. 

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.