0

70-годишна жена почина след падане в края на концерт на британския певец Роби Уилямс в Австралия, миналия четвъртък, съобщава BBC. 

Тя е ударила лошо главата си след падане през шест реда седалки по време на шоуто на звездата на Allianz Stadium в Сидни.

Възрастната жена е получила сериозни наранявания. Жената е откарана по спешност в близката болница, където е поставена в изкуствена кома, но от здравното заведение обявиха във вторник, че е починала.

Британският певец не е коментирал инцидента, който се разигра в първата вечер от XXV-то му австралийско турне. Инцидентът е станал след края на шоуто, когато хиляди зрители са си тръгвали, каза говорител на стадиона.

"Вместо да използва стълбите, жената се опита да прекрачи редовете седалки и паднала. Това е ужасно тъжен инцидент", каза говорителят. Приблизително 40 000 фенове посетиха концерта на Роби Уилямс на 16 ноември, съобщи „Фокус“.

Миналия петък 23-годишна жена почина на концерт на Тейлър Суифт в Рио де Жанейро, след като колабира поради жегата. Ана Клара Беневидес Мачадо беше откарана по спешност в болницата, където си отиде от сърдечен арест.

ТРАГЕДИЯ! Фенка на Тейлър Суифт издъхна на концерта й

Семейството й каза, че сега търси отговори след множество съобщения, че организаторите са забранили носенето на вода на концерта въпреки горещата вълна. Суифт отдаде почит на починалото момиче, като каза, че е "опустошена". Тя написа в Instagram: "Тя беше невероятно красива и твърде млада."