0

Н осителката на титлата „Мис Силикон“ Михаела Стоичкова напомпа сочно бразилско дупе, видя „Телеграф“. Хубавицата го показа по време на луксозна почивка в Доминикана.

Сладолед

Актуалната носителка на титлата „Мис Силикон“ се подложила на операцията наскоро. Бразилската форма била постигната чрез вливане на собствена мастна тъкан. Пред екип на “Телеграф” красавицата разказа, че операцията минала много бързо и тя била доволна от ефекта. „Става лесно, за около два часа, изтеглят се мазнини и се прехвърлят в областта на дупето. Аз нямах достатъчно и докторът ме сложи на диета. Наложи ми се да хапвам повече от седмица само пасти и сладолед. Сега мога да се похваля със сочни форми“, с усмивка разказа Михаела.

Михаела Стоичкова направи цяла фотосесия на новото си дупе в Доминикана.

 Михаела Стоичкова направи цяла фотосесия на новото си дупе в Доминикана.

Гел

Силиконовата мацка обясни, че единственото нещо, което я притеснява в момента, е, че когато отслабне, обемът на дупето й намалявал. „Обмислям след време да сложа гел, когато отида в Колумбия, тогава резултатът ще е постоянен и няма да го мисля“, добави още Михаела. Тя добави, че бързо свикнала с пищните си форми и си ги харесвала. Възстановила се бързо и вече била свикнала с новите си задни части сякаш винаги е била така.

Малко след промяната Стоичкова замина на екзотична почивка в Доминикана. Миската използва хубавото време и плажовете и посвети цяла фотосесия на новото си дупе, а снимките буквално запалиха мрежата.

* Васка Игнатова