0

Н епознат мъж нападна жената на актьора Деян Ангелов - Петя, в центъра на София. Хулиганът подгонил колата й, след което на червен светофар започнал да блъска по возилото и да псува дамата.

Жалба

Грозната сцена за минути бе разпространена в социалните мрежи, след като Петя успя да заснеме финала на скандалната разправия и как мъжът я псува и размахва среден пръст в лицето й.

Освен Деян и Дарин Ангелови видеото бе споделено и от редица известни лица, сред които Ралица Паскалева, Георги Блажев и др. Всички те са категорични, че трябва да се спре агресията срещу жени. Екип на „Телеграф“ се свърза с Петя, която бе уплашена от грозната ситуация, но сподели, че вече е подала жалба в полицията.

“Орфей“ на Народния с награда в Македония, отличиха го за най-добър спектакъл

„Попаднахме на един изключително свестен полицай, който бе категоричен, че всяка жена, жертва на насилие и агресия, трябва да си търси правата. Когато има насилие, няма да се мълчи и да се приема за нещо нормално, защото видяхме докъде се стига“, категорична е съпругата на Додо.

Дъжд

На въпроса как се е стигнало до грозната сцена Петя сподели: „Видях първоначално мъж, който тича в дъжда с куче, и се замислих какво прави този човек. След това той започна да блъска по колата и да ме псува. Стреснах се доста, но на финала успях да взема телефона от скута си и да снимам. Връщайки лентата назад, единственото, което допускам, че може да се е случило, ако съм минала през някоя дупка и съм го опръскала, но не съм сигурна това изобщо да се е случило. Спаси ме фактът, че светна зелен светофар, иначе не искам и да мисля докъде можеше да ескалират нещата“.

Единственото, за което е щастлива в създалата се ситуация, е, че в колата е била сама. „Добре, че децата не бяха с мен. Защото принципно винаги съм поне с единия“, завършва разказа Петя.