0

С кандалната репортерка Ива Иванова, известна като Ивка Бейбе призна за пластичните операции и кой е главният спонсор на част от тях. Ивка сподели, че попфолк певецът Константин ѝ подарил гърдите, за тях той платил 10 бона. По това време скандалната репортерка вече работела в неговата дискотека и започва собствения си подкаст, като на първите епизоди се появила с новите кубици, казва още тя при Алпер Чочев. 

Не е ясно дали е получил нещо в замяна Коцето за скъпарския подарък към репортерката. Точно по същото време в забавно клипче Ивка подканва певецът да ѝ посвири на пиано, а той отвръща: "Ти кога ще ми посвириш на мен, аз знам, че си инструменталистка, можеш ли да свириш на дудук". 

@classical_cubyr #music #duduk #konstantin #ivkabeibe #bulgariantiktok #fypage #funny #classicalcubyr #класическицубър ♬ original sound - Класически ЦУБър

ЛЕГНА ПОД НОЖА: Ивка Бейбе се подложи на нов ремонт! (СНИМКИ)

Както е известно Ивка Бейбе има и ринопластика, направена в Турция, там платила само малка част от сумата, другото било за сметка на реклама на болницата. За носа си репортерката казва, че наистина имала нарушена носна преграда и това много ѝ пречело през годините. След операцията вече усещала аромати, които преди не е усещала. 

ШОК: Коцето се жени за Ивка Бейбе! (ВИДЕО)

Освен това Ивка стартира звездната си кариера с мераците си да бъде певица. Тя успява да пусне само една чалга песен, която била изцяло спонсорирана от бившето ѝ гадже, с когото имала дългогодишна връзка.