0

У ил Смит и Мартин Лорънс отново вадят пистолетите от кобурите. Актьорите започнаха снимките на четвъртата част на „Лоши момчета“.

Новината съобщи Смит, като сподели снимки в социалните мрежи.

Предстоящата част, режисирана от Адил Ел Арби и Билал Фалах, бележи завръщането на Смит като Майк Лоуъри и Лорънс като Маркъс Бърнет, повтаряйки техните емблематични роли от началото на франчайза през 1995 г.

Въпреки че няма официално съобщение относно това дали „Лоши момчета 4“ ще бъде последният филм, нито Смит, нито Лоурънс са намекнали за оттегляне от своите герои, което кара феновете да се питат дали няма да има и пета част.

Решението за потенциален „Лоши момчета 5“ може да зависи от успеха на предстоящия филм след неочаквания критичен и комерсиален успех на „Лоши момчета за цял живот“ през 2020 г., който съживи франчайза след близо 20 години.

Въпреки че имаше много дискусии за възможен нов филм през годините, на 31 януари 2023 г. актьорите потвърдиха слуховете.

Двамата се заснеха във видео в социалните мрежи, което бе пуснато от Уил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Оттогава дуото е забелязано в различни градове, включително Атланта и Маями, за снимките на филма, който скоро ще бъде пуснат.