0

З латка Райкова избухна на моминското си парти, организирано от певицата Андреа и богаташката съпруга Светлана Гущерова.

Двете спретнаха моминско парти с натоварена програма и изненади, а купонът продължи до сутринта. Това стана ясно от снимки и видеа, качени в Instagram.

ОТБОРЪТ НА БУЛКАТА: Гущерова и Андреа вдигат купон на Златка

Антуражът на бъдещата булка включваше Андреа, Светлана Гущерова, попфолк певицата Ваня, гримьорът Цецо Андреев, фризьорът Момчил Спасов и още няколко приятелки на Райкова. 

Партито стартира в апартамент, целият украсен тематично за повода. От видеата се вижда, че цялата женска компания се е облякла в еднакви халати, имаше и торбички с подаръци, предназначени за гостенките. 

Следващата изненада бе лимузина и появата на гримьора Цецо Андреев, който влезе в ролята на стриптизьор. От видеата стана ясно още, че Андреев е танцувал специално за Златка. Докато той се кълчи в скута на силиконката, тя го придърпва и започва да се търка в него.  

За финал им пя попфолк фурията Галена в столична дискотека. Това стана ясно от постовете на гостенките на празника в Instagram.

Русата сексбомба ще каже заветното „да“ на своя любим Карен на 23 септември.