0

Е дин от най-обичаните родни артисти - Виктор Калев, тръгва на турне през август с хитовия спектакъл „Грамофонът“.

Постановката се радва на безпрецедентен интерес от страна на публиката вече години наред и Калев успя да зарадва българите с новината, че и това лято ще изиграе спектакъла на няколко сцени на летни театри.

Артист

Типично по своя артистичен начин Виктор сподели с фенове и последователи в социалните мрежи датите и градовете, където ще гостува. Той направи няколко страхотни кадъра на залез слънце от Гърция, отдолу написа „Скоро ще се видим“ и изброи градовете. Турнето стартира на 16 август в Античния театър в Пловдив, след това в Търново на 20-и, Бургас - 22 август, и на 29-и във Варна.


Финалът на обиколката ще е на 26 октомври, когато навръх Димитровден Виктор Калев отново ще препълни зала 1 на НДК, подарявайки усмивки на всички присъстващи.

По данни на „Телеграф“ залата вече е почти разпродадена, нищо че остават 3 месеца до спектакъла.

Припомняме ви и че Виктор е артист, който с представление пълни зала 1 за втори път в рамките на половин година.

Спектакъл

В този автобиографичен концерт-спектакъл зрителите ще бъдат завладени от интимната атмосфера и емоционалната сила на разказите от живота на самия актьор. Виктор Калев споделя с публиката своите преживявания, трудностите, надеждите и радостите, като на фона на популярни български песни създава истинско театрално шоу. Зрителите ще бъдат отнесени на пътешествие във времето, където ще се срещнат с моменти, които са оформили актьорската кариера и личността на любимия ни актьор. "Грамофонът" е история за мечтите, упоритостта и сбъднатите надежди, които са вдъхновение за всеки, който си поставя цели и се стреми към тях.

Към момента и Виктор, и организаторите от Ажур Пико все още не издават кои ще бъдат специалните гости в спектакъла.

Миналия път на сцената до него се качиха Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Тони Димитрова и Нели Петкова.