1

С лед като свърши предаването "Игри на волята" едни от най-колуритните участници Денислава и майка й Виолета направиха шокиращи разкрития. Според Виолета Мартин се влюбил в Дени и това се виждало на екрана. "Той нямаше интерес да тръгне срещу Благо, само че Дени застана срещу него и той трябваше да обърне играта заради нея. На Мартин името "Дени" не му излиза от устата и показва колко е наранен, той все казва, че му била като сестра, само че от сестра не се обиждаш толкова", казва Виолета в подкаст на радио "Веселина". 

ВЪВ ВИХЪРА НА СКАНДАЛА: Мартин Елвиса разчиства сметки с Денислава от "Игри на волята" (ВИДЕО)

Оказва се, че в живота Мартин е обиден на Денислава и се прави, че не я познава. Срещнали са се случайно в столично заведение, но той я "подминал като пътен знак". Освен това всички участници са отпразнували края на сезона, но Елвиса не присъствал, въпреки молбите на Денислава. 

Денислава с разкритие пред МачКаст: С Рълев започнах отношения след Игрите! Искам да имам салон за животни, обяви красавицата

Относно отношенията си с Иван Рълев Дени заяви, че двамата са имали бурна връзка дори са заживели заедно. Приключили отношения заради егото си. "Аз съм кърък, все така се получава. За мен мозъкът му е промит от други хора", казва Дени. 

"Може и да не са свършили там нещата, така че ще видим. И двамата са много сладки, много готини и трябва някой да направи компромис", завършва Виолета.

Дени закова двама от "Игри на волята"! (ВИДЕО)