0

С уетната Габи Бланко, която блесна с агресията, хейтта и злоба си във втория сезон на ТВ риалитито "Ергенът" шокира последователите си в социалните мрежи.

Габи, която има повече материал в джуките, отколкото някои фолкаджийки в бюста, се показа за сефте пред човечеството без грим! Това се случи в живо включване в ТикТок на силиконката, изживващата се като инфлунсърка.

Не че казваме, че положението е "ЕЛА С МЕН В ПЕЩЕРАТА, ДА УПЛАШИМ ЛАМЯТА!", но разликата явно е повече от очебийна - от земята до небето и констатацията за това съвсем не е наша. Стресираните последователи на тунинговата брюнетка веднага подскочиха, като ударени от 220 волта и я заляха с въпроси защо се е пуснала без грим. Някои от тях се оказаха доста крайни, като я сравниха с Тутанкамон, а други просто отбелязаха: "Габриелче, таласъм мръсен, и на лайв си се пуснала - хората да сънуват кошмари и да не могат да спят!". Изпаднали в потрес, трети пък я ориличиха на гумена кукла от кварталния секс шоп и си зададоха въпроса как ли би реагирал ергенът Евгени Генчев, ако я зърне в този й вид.

И ако въпросът колко дебела е разликата между истинската и фалшивата пластмасова красота остава отворен, то ясно е едно... В крайна сметка Габи доказа, че това риалити ни продава само илюзии и сама постави под въпрос спорната си и без това според коментарите красота, с която парадира. Та даже май я компрометира.

TikTok