0

П леймейтката Моника Валериева изрева от фалшиви профили в социалната мрежа Фейсбук, които се представят за нея, използвайки не само името, но и снимките ѝ.

В Инстаграм Валериева публикува два фалшификата и помоли последователите ѝ да ги докладват с надеждата, че по този начин те ще бъдат изтрити.

Проблем

Моууууууника не разкрива какви точно проблеми са ѝ създали измамниците, но със сигурност не е никак приятно някой да се представя за теб и да пише от твое име.

Самата плеймейтка разкри, че тя никога не е имала Фейсбук профил, само официална страница.

ПРЕКАЛИ С ФОТОШОПА: Моника се пусна с три крака! (СНИМКИ)

Тя предпочита да споделя личните си кадри в Инстаграм. В последните месеци хубавицата предимно пътува из страната.

Нищо чудно воаяжите ѝ да са свързани с ново гадже. Припомняме ви, че тази година тя и фолк певецът Меди се разделиха след дългогодишна връзка.

Грим

Гримьорката и съпругът на ексфутболиста Ваня Джаферович - Евгения, също се оплака, че е станала поредната жертва на нагли измамници в социалните мрежи.

Мошениците откраднали самоличността ѝ, за да могат да пробутат на шарани медикаменти за отслабване.

СТАНА ГОРЕЩО: Моника Валериева разтвори краката! (СНИМКА)

Схемата е доста позната и често използвана на гърба на популярни лица, като участничката в "Игри на волята" сезон 4 далеч не е първият изревал от фалшива реклама.

Преди време по същия като на  футболната съпруга клонираха попфолк певицата Деси Слава и редица други както политици, така и тв лица.