0

В нучетата на Веско Маринов- Цвети и Веско, аплодираха звездния си дядо по време на един от трите му концерта в зала 1 на НДК. Малчуганите бяха с родителите си и макар да са само на три годинки с истински интерес следяха изпълненията на дядо си.

Обич

В интервю за „Телеграф“ Маринов сподели, че се вълнува много от факта, че малките ще бъдат в залата, като допълни, че те са едни от върлите му фенове. „Те слушат моите песни, дори, като пътуват в колата с дъщеря ми и зет ми. Обаждат ми се и ми разказват как не искат други изпълнители, а дядо. Естествено, „Лятна жълта рокля“ им е любимата. Като им отида на гости и си играя с тях, все моите песни си пускат. Опитваме се тази година за пръв път да дойдат на мой концерт, в зала 1, много се вълнувам. Аз лично много се вълнувам, че те ще са там и че ще доживея мига внуците да ми подарят цветя.

Успех

За да поднесе букет и да поздрави Веско за успешните му концерти в залата, се появи и Димитър Рачков. Той излезе на сцената заедно с останалите фенове на Маринов и му поднесе цветята, а цялата зала избухна в аплодисменти и смях заради закачката, която двамата имат от ефира на „Като две капки вода“ и обръщението „баджо“ един към друг.

И трите спектакъла – на 28, 29 и 30 ноември, минаха повече от успешно, а залата буквално се пръскаше по шевовете. Маринов представи запомнящо се шоу и както винаги пя изцяло на живо, а феновете му се отблагодариха с нестихващи овации и възгласи „още, още“.