0

М адона написа трогателно послание до децата си, месец след като беше хоспитализирана заради бактериална инфекция, която разстрои нейните верни фенове по света.

„Любовта на семейството и приятелите е най-доброто лекарство, написа 64-годишната певица в Instagram в неделя, заедно с няколко снимки на сина си Дейвид Банда и дъщеря си Лурдес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Видях една тяхна страна, която никога преди не бях виждал. Това беше важно за мен“, каза певицата за децата си.

Мадона благодари на децата си за подкрепата и изтъкна, че като родител можеш да "се справиш с нуждите на децата си ", но децата й са направили същото за нея.

Припомняме, че освен Дейвид и Лурдес, "кралицата на попа" е майка и на Рок (22), Мърси (17) и десетгодишните близначки Стела и Естер.

Както Page Six съобщи, Мадона беше откарана по спешност в болница в Ню Йорк в края на юни, след като беше намерена в безсъзнание в дома си, с Дейвид и Лурдес до нея през цялото време.

Между другото, Мадона репетира усилено от седмици за предстоящото си Celebration Tour в Nassau Coliseum на Лонг Айлънд.

Певицата работи по 12 часа на ден. „Тя тренира усилено и влага всичко в работата си“, каза източник пред Page Six.

Американската част от турнето, което трябваше да започне през есента, беше отложено и сега се очаква то да започне през пролетта в Европа.

Известната певица все още не разкрива подробности около хоспитализацията си, но сподели видео, на което танцува в дома си, което също зарадва последователите й.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Чувствам се като най-щастливата звезда на света, защото мога да движа тялото си и поне малко да танцувам. Благодаря на всички мои фенове и приятели. И вие сте моите щастливи звезди. Заедно празнуваме 40 години от издаването на първия ми албум“ – каза Мадона във видеото.